banner.jpg

Nieuwsbrief Februari 2019


Programma VEO Netwerkbijeenkomst CE op 8 april 2019

VEO organiseert op maandag 8 april 2019 haar jaarlijkse Netwerkbijeenkomst CE in Expo te Houten. U bent van harte welkomdus meld u aan!


Tijdens de Netwerkbijeenkomst informeren wij u over de actuele ontwikkelingen rondom Vooronderzoek, Risicoanalyse en Opsporing van Conventionele Explosieven (CE). We hebben dit jaar een interessant, informatief en vooral ook interactief programma


Parallelsessies

Nieuw dit jaar zijn de inhoudelijke, interactieve parallelsessies.Tijdens de parallelsessies leiden inhoudelijk deskundigen het onderwerp in, waarna zij in gesprek gaan met de deelnemers. Wij zijn als VEO namelijk benieuwd naar uw bevindingen en hechten veel waarde aan uw input!  In drie rondes komen de volgende vijf onderwerpen aan bod:
  1. Concept Richtlijnen afbakening verdacht gebied 
  2. Afwegingskader trillingen in CE verdacht gebied
  3. Wijziging WSCS-OCE en invoering vrijwillig Certificaat Vooronderzoek & Risicoanalyse
  4. Model besteksbepalingen OCE
  5. Data uitwisselen (Bommenkaart) en databeheer
Bij uw inschrijving kunt u op het aanmeldformulier uw eerste, tweede en derde voorkeuropgeven voor de parallelsessies die u wilt bijwonen. Heeft u zich al ingeschreven voor de Netwerkbijeenkomst en uw voorkeuren voor de parallelsessies dus niet door kunnen geven? Geen probleem. U ontvangt van ons een e-mail waarin u alsnog uw voorkeuren aan kunt geven voor de parallelsessies die u het meest interessant vindt!


Meld u aan!

Het belooft een interessante, inhoudelijke en interactieve Netwerkbijeenkomst CE te worden, dus meld u aan! We kunnen maximaal 200 deelnemers ontvangen. Via onderstaande 'button' kunt u zich aanmelden en gelijk ook uw voorkeuren aangeven voor de parallelsessies die u wilt bijwonen. De bijdrage is €75,00 excl. btw per deelnemer. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. 


Wij ontmoeten u graag op 8 april 2019 in Expo te Houten!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief