banner.jpg

Nieuwsbrief november 2017


Kennisuitwisselingsdag CE zeer geslaagd!

Op 13 november 2017 vond de derde VEO Kennisuitwisselingsdag CE plaats. Zo'n 50 experts op het gebied van conventionele explosieven kwamen naar Van der Valk in Zaltbommel om kennis uit te wisselen en te discussieren over belangrijke thema's binnen hun vakgebied. VEO kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Lees meer over de VEO Kennisuitwisselingsdag CE 2017


VEO Netwerkbijeenkomst CE 2018: Save the date 

Achter de schermen werkt VEO alweer hard aan het organiseren van haar Netwerkbijeenkomst CE in 2018. Hierbij willen we u alvast mededelen dat de Netwerkbijeenkomst plaatsvindt op:

9 april 2018

Houd u deze datum dus vast vrij in uw agenda! Informatie over de locatie en het programma volgen in het begin van het nieuwe jaar. Wij hopen dat u, net als bij de Netwerkbijeenkomst in 2017, weer in groten getale aanwezig zult zijn. 

Terugblik op de Netwerkbijeenkomst CE 2017 


VEO Bommenkaart 

Tijdens de Netwerkbijeenkomst op 6 april 2017 in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg is de VEO Bommenkaart feestelijk gelanceerd. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en is er door de deelnemende bedrijven enorm veel data toegevoegd aan de Bommenkaart. Het raadplegen van de Bommenkaart is dus zeker de moeite waard!

Raadpleeg de VEO Bommenkaart

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief