banner.jpg

Nieuwsbrief februari 2017


Netwerkbijeenkomst CE op donderdagmiddag 6 april 2017

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse VEO Netwerkbijeenkomst CE op donderdag 6 april 2017. Dit jaar is gekozen voor de locatie Nationaal Militair Museum op Park Vliegbasis Soesterberg te Soest.

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over de ontwikkelingen rondom Vooronderzoek, Risicoanalyse en Opsporing van Conventionele Explosieven (CE). Binnenkort ontvangt u nader bericht over het programma en de sprekers.


Hier vindt u het voorlopige programma en kunt u zich alvast aanmelden.


VEO Bommenkaart geeft inzicht in locaties Vooronderzoek en Opsporing CE

VEO heeft het initiatief genomen voor een nieuwe webservice: de VEO Bommenkaart. Via de VEO Bommenkaart kunt u voor een bepaalde locatie nagaan of daar reeds Vooronderzoek en Opsporing is uitgevoerd. Zo ja, dan treft u direct informatie aan over de opdrachtgever en het type onderzoek. Voor meer informatie kunt u dan contact opnemen met het bedrijf dat het onderzoek heeft uitgevoerd.  Leden van de VEO delen hun informatie via deze webservice. 


De komende tijd worden de data in de Bommenkaart gecompleteerd. Tevens wordt een regeling opgesteld voor niet VEO-leden om data te delen en vindt er overleg plaats met opdrachtgevers over de gebruiksmogelijkheden. Tijdens de Netwerkbijeenkomst CE wordt de Bommenkaart gepresenteerd. 


Klik hier voor de VEO Bommenkaart. 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief