banner.jpg

Nieuwsbrief April 2019


VEO kijkt terug op zeer geslaagde Netwerkbijeenkomst CE

Op maandag 8 april 2019 vond de jaarlijkse VEO Netwerkbijeenkomst CE plaats in Expo te Houten. Net als voorgaande jaren was er een grote opkomst en waren er veel deelnemers vanuit de Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen, opdrachtgevers, adviseurs en opsporingsbedrijven. 

VEO kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. De nieuwe opzet met parallelsessies heeft veel interessante discussies en waardevolle input opgeleverd die we in de verschillende werkgroepen verder kunnen bespreken en uitwerken. 


Hoe heeft u de VEO Netwerkbijeenkomst ervaren? Laat het ons weten!

We zijn heel benieuwd hoe u de Netwerkbijeenkomst heeft ervaren. We hebben daarom een korte enquête opgesteld en stellen het zeer op prijs als u deze wilt invullen. Uw feedback is voor ons heel belangrijk en nemen we mee bij de organisatie van de volgende VEO Netwerkbijeenkomst CE in 2020.


Afwegingskader Trillingen in CE verdacht gebied

Tijdens de VEO Netwerkbijeenkomst in Houten is in de parallelsessies onder meer het 'Afwegingskader Trillingen in CE verdacht gebied' gepresenteerd en besproken. Dit document is nu ook beschikbaar via de website. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief