banner.jpg

Aanmeldformulier VEO Netwerkbijeenkomst 11 november 2020


De jaarlijkse VEO netwerkbijeenkomst vindt plaats op 11 november 2020 in het Oude Stadhuys, Markt 1 te Gouda. Dit jaar krijgt de netwerkbijeenkomst een feestelijk tintje. Ter ere van het tienjarig jubileum van Platform Blindgangers (opgericht op 11 mei 2010) bieden VEO en Platform Blindgangers namelijk samen een interessant programma aan.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma en de sprekers.  

U kunt u aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. De bijdrage is €125,00 exclusief BTW per deelnemer. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Graag uw aandacht voor het volgende:

  • Het Oude Stadhuys is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in parkeergarages Q-park Nieuwe Markt en Q-park Bolwerk. Hiervoor zijn uitrijkaarten beschikbaar. Op onderstaand formulier kunt u aangeven of u een uitrijkaart wilt ontvangen. Deze ligt dan voor u klaar bij binnenkomst in het Oude Stadhuys
  • In het Oude Stadhuys is geen lift aanwezig. Hierdoor zijn de eerste en tweede verdieping niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Voor deze deelnemers stellen wij AV-middelen / een videoverbinding beschikbaar op de begane grond. Wilt u gebruik maken van deze AV-middelen / videoverbinding geeft u dit dan alstublieft aan op onderstaand formulier.     
Gegevens deelnemer

Gegevens deelnemer

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Organisatie *
Functie *
Heeft u dieetwensen, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
Uitrijkaart Komt u met de auto naar Gouda en wilt u een uitrijkaart voor parkeergarage Q-park Nieuwe Markt of Q-park Bolwerk?

Uitrijkaart
Komt u met de auto naar Gouda en wilt u een uitrijkaart voor parkeergarage Q-park Nieuwe Markt of Q-park Bolwerk?

Ja, u ontvangt uw uitrijkaart bij binnenkomst in het Oude Stadhuys. *
Ja, u ontvangt uw uitrijkaart bij binnenkomst in het Oude Stadhuys.
Nee *
Nee
Aanvullende AV-middelen/ videoverbinding gewenst? In het Oude Stadhuys is geen lift aanwezig, waardoor de eerste en tweede verdieping niet toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en minder goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u gebruik maken van aanvullende AV-middelen / een videoverbinding op de begane grond?

Aanvullende AV-middelen/ videoverbinding gewenst?
In het Oude Stadhuys is geen lift aanwezig, waardoor de eerste en tweede verdieping niet toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en minder goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u gebruik maken van aanvullende AV-middelen / een videoverbinding op de begane grond?

Ja *
Ja
Nee *
Nee
Factuurgegevens

Factuurgegevens

Uw factuurkenmerk of andere instructies voor facturatie
Uw factuurkenmerk of andere instructies voor facturatie:

Uw factuurkenmerk of andere instructies voor facturatie:

Per post
Per post
Per e-mail
Per e-mail
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres (factuur)
Ik ga akkoord met de voorwaarden en de privacyverklaring. Deelname bedraagt €125,00 exclusief BTW. Kosteloos annuleren kan tot twee weken van tevoren. U kunt altijd een vervanger sturen. *
Ik ga akkoord met de voorwaarden en de privacyverklaring. Deelname bedraagt €125,00 exclusief BTW. Kosteloos annuleren kan tot twee weken van tevoren. U kunt altijd een vervanger sturen.
Ik wil graag de nieuwsbrief van VEO ontvangen.
Ik wil graag de nieuwsbrief van VEO ontvangen.
Verzenden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief